Spring til indhold

Velkommen

  • af

Velkommen til hjemmesiden for Skovhytten i Siim Skov.

Hytten er blevet til i et samarbejde mellem Skov- og Naturstyrelsen, Børnehuset Kildebjerg, Udviklingsselskabet Kildebjerg Ry og Danmarks Naturfredningsforening. Projektet støttes aktivt af Grundejerforeningen Kildebjerg Ry, Beboelse Vest.


Skovhytten er til generel afbenyttelse, og du er velkommen til at booke den allerede nu. Klik “Booking” i menuen ovenfor og opret en profil på bookingsystemets side. Dernæst er det bare at gå i gang med at booke tider. Du skal i den anledning være opmærksom på at Børnehuset Kildebjerg har brugsretten mellem 09:00 og 15:00 mandag til fredag, helligdage undtaget. Børnehuset Kildebjerg skal ikke booke i dette tidsrum, og selv med en gyldig booking kan de bede dig om at forlade hytten!

Når du er færdig med at benytte hytten, vil vi bede dig om at efterlade den i lidt bedre stand end da du overtog den. Du skal selv sørge for at fjerne dit affald! Regler for brug af Skovhytten finder du lige her.